Cu totii ne dorim sa vedem mai mult din Romania! Mai multe locuri frumoase, mai multe povesti care merita sa fie impartasite si, nu in ultimul rand, mai multe fotografii reprezentative!

Huawei a inceput inca de anul trecut sa contribuie la o imagine mai buna a tarii noastre, prin intermediul fotografiilor, in cadrul unei campanii de amploare, Face of Romania, iar acum continua sa aduca schimbari in modul in care este perceputa tara noastra prin inca o initiativa curajoasa: See More of Romania!

Astfel, 20 de fotografi talentati au plecat la drum si cutreiera locuri frumoase din intreaga tara, pentru a le schimba imaginea in harta online a Romaniei!

  • Ce vor face mai exact? Fiecare din cei 20 de fotografi va ajunge in locuri care nu au imagini atat de frumoase in momentul de fata, in mediul online, vor surprinde fotografii de colectie cu modelele seriei P20, Huawei P20 Pro si Huawei P20, si le vor incarca in aplicatiile dedicate de harti online.

  • Ce urmeaza? Contributia ta! In etapa a doua a campaniei, Huawei te invita sa impartasesti propuneri de locuri care merita sa aiba imagini mai frumoase in harta online a Romaniei! Cei 20 fotografi vor incerca sa surprinda cat mai multe din locurile propuse de vizitatorii site-ului. In plus, in cateva dintre locurile propuse, acestia vor merge impreuna cu utilizatorii care au trimis propuneri. Afla mai multe despre turele foto de aici.

Fotografiile vor fi disponibile in curand!

Sectiunea disponibila in curand!

Perioada de inscriere s-a incheiat. Iti multumim pentru interesul manifestat si te asteptam sa ne urmaresti postarile de pe pagina de Facebook Huawei Romania si de pe contul de Instagram @huaweimobilero daca vrei sa fii la curent cu felul in care ne propunem sa schimbam Harta online a Romaniei!

Details coming soon!